2021-08-08 18:41:28• hírek • Bede Emőke

Új rekord: több mint 800 utas fordult meg egyetlen nap alatt a szatmári légikikötőben

2021. augusztus 8. már egészen biztosan beírta magát a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér történelemkönyvébe, hiszen ezen a napon rekordszámú utas, szám szerint 848 fő indult innen Párizsba, Rómába és Rómába, vagy tért épp ezen nagyvárosokból haza.

„Szeretnénk, ha az ilyen napok a repülőtér hétköznapjainak részévé válnának, s utasaink még könnyebben juthatnának el a fontos európai célállomásokra. Úgy vélem, hamarosan elérjük a fontos mérföldkőnek számító napi 1000 utast, ami újabb bizakodásra ad okot a repülőtér, illetve az utasok és a légitársaságok számára kínált szolgáltatások fejlesztésében. Annak ellenére, hogy a helyzet jelenleg még mindig nem tért vissza a rendes kerékvágásba, biztosítjuk utasainkat, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a repülőtéren töltött idő minél kellemesebb legyen” – nyilatkozta a szatmári légikikötő számára rekordnak számító utasszám kapcsán Mihai Pătrașcu igazgató.


A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről jelenleg három légitársaság indít rendszeres járatokat. A román TAROM a fővárossal kapcsolja össze a megyeszékhelyet, a WizzAir Londonnal és Rómával, a HiSky pedig Párizzsal, ugyanakkor információnk szerint a Frankfurtba tartó járat üzemeltetését a moldovai légitársaság a kevés érdeklődőre való tekintettel egyelőre felfüggesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: